Food & Beverage

 

"Pure producten, bereid met hart en ziel''

De Oude Kapel werkt samen met cateraar ''Lekker'' uit Driebergen. De gerechten van Lekker worden bereid met originele en pure streekproducten van de Utrechtse Heuvelrug.

 

De lokale producenten van Lekker staan met hart en ziel voor hun product. Streekproducten die afwijken van de standaardnorm. Voedsel dat gezonder en smaakvoller is en waarvan het duidelijk is waar het is gemaakt. Bereid met liefde en passie, gecombineerd met verantwoord ondernemerschap en duurzaamheid.

De theeën van Mr. Jones bestaan alleen uit natuurlijke ingrediënten, ofwel het pure theeblad of kruid. Geen van de theeën bevat kunstmatige toevoegingen. Mr. Jones betrekt zijn theeën en kruiden uit verschillende landen en elke soort heeft zijn eigen unieke afkomst.

Mr. Jones is ontstaan vanuit de gedachte dat een produkt pas echt ’goed‘ is wanneer het, naast hoogwaardige producteigen-schappen, tot stand is gekomen op verantwoorde wijze. Echt lekkere thee met aandacht voor mens en milieu is voor
Mr. Jones dan ook het uitgangspunt.

De koffiebonen van Caffè Coronel worden met de hand geplukt in onder andere India,
Brazilië, Ethiopië, Guatemala, El Salvador en Costa Rica. Vervolgens worden de
“crudo” bonen, (groene bonen) per boot verscheept naar hét koffieland bij uitstek:
Italië. Eenmaal daar worden de bonen tot de perfecte smaak gebrand volgens het exclusieve recept van Tom Coronel senior.

 

Deze kwalitatief hoogwaardige koffiebonen garanderen de perfecte koffie zodat zelfs de grootste fijnproever onder de indruk is!

LEKKER

Mr. Jones

Caffè Coronel

De Oude Kapel

Melvill van Carnbeelaan 36a
3971 BE Driebergen  

+31 (0)6 36 20 55 93

[Oorspr. grootte] De OUDE KAPEL 2.png

© 2018 De Oude Kapel 

  • Facebook
  • Instagram